Rakennusten julkisivuihin ja katoille integroitavat voimalat


FixSun Solar Finland kehittää ja toimittaa aurinkoenergian uusimpia ratkaisuja ja on keskittynyt integroitaviin aurinkoenergiaa kerääviin materiaaleihin. Teemme yhteistyötä mm. lasirakentamiseen, julkisivurakentamiseen ja vesikattoihin sekä rakennussaneerauksiin erikoistuneiden yritysten kanssa. Integroitavien aurinkoenergiamateriaalien käyttökohteet kaupungeissa ovat lähes rajattomat ja niiden tuottaman energian tarve kasvaa rajusti koko ajan. ​​Ratkaisut kauppakeskuksille, julkisiin rakennuksiin ja toimisto- sekä asuinrakennuksiin


Perinteisen sinisen ruutukuvioisen ja katolle asennettavan paneelin rinnalle on tullut kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja kattotiilikuvioiduista kehyksettömistä paneeleista lasisiin seinäpintamateriaaleihin ja kattotiileen integroituihin soluihin. Myös talteenotto ja varastointi kehittyy kovaa vauhtia ja saamme räätälöityä tuotteet kaikenlaiseen käyttöön asuinkerrostaloista, kauppakeskuksista, parkkihalleista ja –alueista aina suuriin logistiikka- ja tuotantolaitoksiin. 

Mikäli hankkeenne kaipaa energiaa, löydämme sopivan ratkaisun, autamme suunnittelussa ja toimitamme tuotteet tilauksen mukaan. Teemme yhteistyötä useiden infra- ja talonkentamiseen erikoistuneiden yritysten kanssa.  Tuotevalikoimassamme ovat FixSun-tuotemerkin paneelit, aurinkoenergialasit, julkisivutuotteet, aurinkoenergiakattotiilet ja muut integroitavat tuotteet, akustot, invertterit, sähköautojen latauspisteet ja teline- sekä kiinnitysratkaisut. Tulevaisuudessa talot ja rakennukset toimivatkin voimalaitoksina ja maksavat itse itseään takaisin.